Set of sets. Guy Nader i Maria Campos

0
set of sets dansa estruch

Diumenge 23 de febrer 2020
Teatre Principal. Sant Pau, 6
19.00 h
Entrades: 15 €/ compra online

Set of sets. Guy Nadar i Maria Campos

Aquest espectacle de Guy Nader i Maria Campos es va estrenar al festival Sismògraf d’Olot i és un exemple perfecte de com la dansa contemporània pot arribar a tots els públics. Set intèrprets virtuosos i un músic que toca en directe (el percussionista Miguel Marín) protagonitzen un espectacle fascinant, construït a partir de la repetició i el moviment circular. Com si fos el mecanisme d’un rellotge o d’una màquina complexa, Set of sets uneix la dansa amb l’acrobàcia, en un exercici virtuós de moviment que desafia la llei de la gravetat. Guy Nader i Maria Campos han creat un espectacle circular, que gira i gira sense fi com la dansa dels dervixos i que hipnotitza com una espiral infinita. Un imperdible.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos , idea/concepte
Guy Nader, direcció
Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga, Tom Weksler, creació i interpretació
Miguel Marín, música
Yaron Abulafia, disseny de llums
Albert Glas, direcció tècnica
Anna Ribera, vestuari Alexis Eupierre, assistència artística
Tanja Skok, assistència assaigs

 

Taller partnering. Eines de creació: 22 de febrer a l’Estruch

-Publicitat-