Irati Iturritza (Pamplona, 1997)

 

Deshacerse de las manos y escribir desde las uñas:

destrozar desgarrar arrancar de cuajo
todas las palabras
que aún no conozco

 

La dèria, la passió. Aquesta sensació de fam infinita, de pou sense fons, de rius que es desborden sota la pell perquè el cos com a llera, com a camí, ja no és capaç de contenir la força de l’aigua. Sovint aquestes ganes de tot com a formigues que cerquen primaveres, com a crit en silenci que neix ben endins i s’articula a través de l’escriptura, de l’art, de la dansa, del moviment, de l’expressió en qualsevol de les seves formes. La dèria, la passió. I que bé que la descriu Irati Iturritza en aquest poema inclòs al seu primer llibre “Brazos cortos” (La Bella Varsovia, 2017).

 


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-