Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani. Sant Adrià, 20 Barcelona

Dies 28, 29 i 30 de setembre de 2021, de 17 a 20 h

Cohabitar la bellesa

El seminari Cohabitar la bellesa forma part de l’exposició La transformació sensible que es pot veure a la Fabra i Coats. fins el 9 de gener de 2022. Un projecte d’Oriol Fontdevila amb la participació d’Assemble, Patricia Esquivias, Javier Peñafiel & Rita Rakosnik, Julia Ramírez-Blanco & Paula García-Masedo.

L’exposició es pregunta pel rol que exerceix la bellesa en el marc de les pràctiques artístiques i socials, i presenta diferents propostes amb què podem cohabitar la bellesa i fer-nos-la nostra com a pràctica vital.

“El desig es mou. Eros és un verb” Anne Carson

El potencial actual de la bellesa passa per comprendre-la com a part de l’objecte i no només de la mirada del subjecte. En aquest seminari veurem com avui la bellesa es troba implicada en projectes artístics que busquen incidir en contextos socials i assolir rellevància política. Així mateix, s’especularà sobre modes de comprendre la bellesa que van més enllà del seu moment estètic.

Seminari conduït per Oriol Fontdevila amb la col·laboració dels artistes de l’exposició i Núria Güell. Està estructurat en tres sessión, de 17 a 20h.

28/9 La bellesa inconfessable. Amb Núria Güell i Patrícia Esquivias
29/9 La bellesa intencional. Amb Amica Dall (Assemble) i
Julia Ramírez-Blanco i Paula García-Masedo
30/9 La bellesa postestètica Amb Javier Peñafiel i Rita Rakosnik

Activitat gratuïta, cal inscripripció a:  activitats-centredart@bcn.cat

Les sessions han estat gravades i es poden veure al canal youtube.

-Publicitat-