Clara Peya, Judit Neddermann i Lluís Coloma, entre d’altres, passaran per la Cava Urpí

0
clara peya cava urpi sabadell

La Cava Urpí ens acaba de presentar la programació d’espectacles per a aquesta tardor: un total de 21 propostes de música diversa per a públics ben diferents. Fem-hi una ullada!

Octubre

El pianista sabadellenc Lluís Coloma actuarà acompanyat del pianista alemany Frank Muschalle (18 d’octubre, 22.00). Promet ser una d’aquelles nits màgiques, on les tecles dels pianos treuran fum a ritme de blues i boogie-woogie.

El grup integrat per Juan Robles Cánovas, Rodrigo García, Adolfo Rodríguez i José María Guzmán ho farà el 19 d’octubre (22.00). Quatre veterans de l’escena musical (conjunt format el 1974) que presentaran Señora azul i els seus grans èxits.

Novembre

La imparable Clara Peya (8 de novembre, 22.00) presentarà el seu últim treball Estómac, en solitari. Es tracta del vuitè disc de la pianista i compositora on combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica. Un treball que continua la recerca feminista feminista ja inciada amb Oceanes i busca deconstruir la idea de l’amor romàntic tal com l’entenem (o més aviat ens el volien fer entendre).

També actuaran El Último Tributo, banda tribut a El Último de la Fila (9 de novembre 22.00). Gregorio López i Guillermo Gomez amb un concert homenatge a Carlos Gardel (10 de novembre, 19.00). La soprano sabadellenca Laura Obradors (17 de novembre, 19.00) amb el baríton Carlos Daza i el pianista Víctor Galiano, oferiran  el repertori titulat De l’òpera als musicals.

El 15 de novembre (22.30) la Cava Urpí farà un viatge en el temps per convertir-se de nou en la Sacs Discotheque, el primer nom que va rebre quan es va crear, ara fa 50 anys. Els discjòqueis tornaran a punxar grans èxits dels 60 i 70 per rememorar aquest local pioner de l’oci nocturn a Sabadell.

El guitarrista Joaquín Teruel presentarà l’espectacle Canvi de compàs (22 de novembre, 22.00), on farà un repàs a grans bandes sonores cinematogràfiques. I el cantaor sabadellenc Cristian Saucedo portarà l’espectacle ¡Ay, Chavela! (23 de novembre 22.00), un homenatge a la gran cantant mexicana Chavela Vargas coincidint amb el centenari del seu naixement. Finalment actuaran els sabadellencs Starlight (29 de novembre, 22.00).

Desembre

El Duet Trabal, integrat pels sabadellencs Miquel Felip i Guillem Pareja, proposa Hollywood a duo, un recorregut per les bandes sonores dels segles XX i XXI amb una darrera part dedicada a la música d’Alan Menken per a Disney.

Judit Neddermann i la seva germana Meritxell presentaran (13 de desembre, 22.00) el seu disc Nadales, una revisió de les cançons populars catalanes passades pel sedàs d’aquestes dues artistes. Els Beat Boys, exitosa banda barcelonina de tribut a The Beatles presentarà The Beatles Experience Show (20 de desembre, 22.00). I a partir del 25 de desembre serà el moment de les tradicionals funcions de l’espectacle nadalenc d’Il·lús Teatre, creat i dirigit per Jordi Fité.

A tots aquests concerts, cal afegir-hi els concerts mensuals de Els Duendes en el seu segon any com a banda resident de la CavaUrpí. La mítica formació sabadellenca actuarà els dies 29 de setembre, 27 d’octubre 24 de novembre i 15 de desembre (sempre a les 19.00). Peter Gynt & The Suits també s’incorporen com a banda resident amb actuacions els dissabtes 26 d’octubre, 30 de novembre i 14 de desembre (22.00).

-Publicitat-