Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Núm. 382 | Del 27 de març al 2 d'abril de 2017
Portada número 382

GANES DE VERMUT!

Ja tenim aquí la tercera edició dels Vermuts Embassa't del Museu del Gas. Aquest any, amb una programació centrada en artistes femenines. Una selecció acurada de propostes emergents autòctones que inclou: Donallop + Marta Delmont, Ariana Abecasis, Pavvla + Jo Jet i Maria Ribot, Renaldo i Clara i Màia + Aloha Bennets. Reserveu-vos els diumenges del 2 al 30 d'abril i el dissabte 8 que es transmetrà en directe dins del programa El Suplement de Catalunya Ràdio. I tot això passa en un dels nostres llocs preferits de la ciutat, el Mirador del Museu del Gas. Aneu-hi i descobrireu el perquè. Bona setmana!

Dilluns 27/03
ALDA ET MARIA (2012) | POCAS PASCOAL
Alliance Française Sabadell
ALDA ET MARIA (2012) | POCAS PASCOAL
Adreça: Sant Joan, 35
Dia: dilluns 27 de març 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Lisboa, finals de l'estiu de 1980. Dues germanes de setze i disset anys, acaben d'arribar d'Angola escapant de la guerra. L'Alda i la seva germana petita Maria hauran d'aprendre a sobreviure en una ciutat estrangera sense mitjans econòmics. Amb el suport d'altres membres de la comunitat angolesa, en un suburbi gris i contaminat, conviuran enmig d'una existència precària.

Publicitat aj27març17
Dimarts 28/03
LA REPÚBLICA POSSIBLE | ANTONIO BAÑOS
La Llar del Llibre
LA REPÚBLICA POSSIBLE | ANTONIO BAÑOS
Adreça: Sant Joan, 20
Dia: dimarts 28 de març 2017
Hora: 19.30 h
Preu: gratuït

El nou llibre d'Antonio Baños té la voluntat de generar debat i ho fa a partir de la comparació amb altres estats i el saber dels millors experts. Planteja preguntes, dubtes i propostes que que ajuden a dibuixar el país del futur. "Com definirem la nostra identitat? Com conjugarem les dualitats maulets/botiflers, castellà/català, urbanites/ruralistes? Com perfilarem la Diplomàcia, l'Administració o la Constitució? Farem de la possible República una gran ciutat sense comarques? En serà la cultura el centre? Fins a quin punt podem canviar les regles del joc?"

FLOR SECA | GRAZIELLA MORENO
Librerío de la Plata
FLOR SECA | GRAZIELLA MORENO
Adreça: Sant Jaume, 8
Dia: dimarts 28 de març 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Presentació del thriller “Flor seca” , tercera novel·la de Graziella Moreno. L'autora, que és jutgessa penal, aboca la seva àmplia experiència a les seves novel·les . “Flor seca” (Alrevés) recupera els personatges de “Juegos de maldad” (Grijalbo) en un nou cas per als Mossos d'Esquadra.

MOSTRA'T | MOSTRA DE MICROTEATRE
Alliance Française Sabadell
MOSTRA'T | MOSTRA DE MICROTEATRE
Adreça: Sant Joan, 35
Durada: del 28 al 31 de març 2017
Hora: 21.30 h
Preu: 4 €

Tercera edició de la mostra de microteatre i lectures dramatitzades.

28/03 Closet: una soprenent i inesperada bona notícia provocarà un daltabaix dins de la família Gómez-Sureda...o Surada-Gómez.

29/03 Cara i creu de les emocions: un passeig per la vida a través d'històries viscudes des del punt de vista de la dona. Tres situacions que van removent emocions, sentiments, valors, amanides amb grans dosis d'humor.

30/03 Mujeres de cascos ligeros: còctel femení i urbà, on dues dones es burlen de l'estereoitp de la visió femenina a la societat, en relació al sexe i el comportament que ha de tenir una dona.

31/03 La asesina: Matar no és fàcil. I menys si tens moltes coses al cap. Però si es fa per solidaritat i et trobes amb algú altre també solidari, la cosa canvia.

Publicitat afsabadell_1
Dimecres 29/03
LLEGIR POESIA EN TEMPS DE CRISI
Papers de Versàlia
LLEGIR POESIA EN TEMPS DE CRISI
Lloc: Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
Dia: dimecres 29 de març 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

Papers de Versàlia ens presenta aquest cicle de poesia en temps de crisi que consta de dues parts. A la primera, quatre poetes sabadellencs llegeinxe i comenten l'obra de poetes àrabs i jueues. A la segona part, quatre poetes sabadellencs llegeixen i comenten la seva obra.

Per començar, una sessió dedicada a l'obra del reconegut poeta palestí Mahmud Darwix (1941-2008). A càrrec de Josep Gerona.

INTRODUCCIÓ HISTÒRICA A LA TEORIA DE SUPERCORDES I TEORIA M
Agrupació Astronòmica de Sabadell
INTRODUCCIÓ HISTÒRICA A LA TEORIA DE SUPERCORDES I TEORIA M
Adreça: Prat de la Riba s/n
Dia: dimecres 29 de març 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Un dels grans reptes que té actualment la física és la unificació de les quatre forces de la Natura (electromagnetisme, forta, dèbil i gravitatòria). En aquest sentit, la teoria de supercordes i la seva evolució, la teoria M, són actualmente les millors candidates. Farem una introducció històrica a aquestes teories i els principals aspectes en què es basen. També veurem com malgrat que no tenim encara una confirmació experimental, aquestes poden explicar alguns fenòmens que afecten la cosmologia. A càrrec d'Alfonso Alarcón

Publicitat familia_adams_bi
Dijous 30/03
DEEPHAN (2015) | JACQUES AUDIARD
Cineclub Sabadell
DEEPHAN (2015) | JACQUES AUDIARD
Adreça: Plaça de l'Imperial, 1
Dia: dijous 30 de març 2017
Horari: 20.00 i 22.30 h
Preu: 6 € /5 € i 4 € amb bonificacions

Un home fuig de la guerra civil a Sri Lanka i per aconseguir que França li doni el dret d'asil fa passar per la seva família a una dona i a una nena que també fugen del país.

Presentació i col·loqui amb Tariq Porter, llicenciat en Belles Arts, crític de cinema, vocal de la Federació Catalana de Cineclubs i jurat de diferents festvals.

Dins del cicle "La humanitat, un camí de migracions" organitzat en col·laboració amb Alliance Française i la Lliga dels Drets dels Pobles.

LLUM DE LA SELVA | SETMANA DE CONEIXEMENT I ACCIÓ COMUNITÀRIA
Amics de Llum de la Selva i Fundació Bosch i Cardellach
LLUM DE LA SELVA | SETMANA DE CONEIXEMENT I ACCIÓ COMUNITÀRIA
Adreça: trobada: c. Indústria, 18 / Jardí de l'Amistat: veure mapa
Dia: trobada: dijous 30 de març / jornada: diumenge 2 d'abril de 2017
Hora: converses: 19.00 h / jornada: de 10 a 14.00 h
Preu: gratuït

Com un debat que ens descobreix aquells elements que han construït la nostra identitat com a ciutat. Com una manera de re-actualitzar comportaments que ens ajuden a integrar allò valuós, però encara desconegut per a molts, ens proposen dues activitats complementàries de coneixement i acció comunitària sobre Llum de la Selva i el Jardí de l'Amistat.

D'una banda una trobada-conversa amb persones que el conegueren i tractaren, i amb persones que poden valorar el seu llegat i ajuden a reconstruir la seva figura.

De l'altra, tornar a reconstruir el valor d'aquest lloc, amb una jornada d'acció comunitària que inclou un taller de percepció de l'espai, un taller de reconeixement de natural i un taller de marcatge de la memòria de l'espai. També, esmorzar col·lectiu, conversa i música en viu.

MAFRACH
Espai FOC Ventura
MAFRACH
Adreça: Via Massagué, 5-7
Dia: dijous 30 de març de 2017
Hora: 20.30 h
Preu: gratuït

Inauguració de l'exposició de sacs i bosses teixides per nòmades orientals amb una breu lectura de poemes del poeta persa Omar Khavyam a càrrec de Jeroni Oller, J.M. Roviralta i Joan Solé, amb l'acompanyament musical de Maria Rovia a la flauta.

Divendres 31/03
BUIT COMÚ
Laboratori Social Metropolità
BUIT COMÚ
Adreça: Taller 1 NauEstruch. Sant Isidre, 140
Dia: divendres 31 de març 2017
Hora: 18.30 h
Preu: gratuït

Trobada on es parlarà dels espais reivindicats a Sabadell i de les accions engegades per a recuperar-los. Es tractarà dels territoris no representats de la ciutat però que són vitals per establir el seu relat, d'urbanismes ciutadans i de nous usos d'identitat col·lectiva.

S'obrirà una exposició temporal sobre el mapa que es conforma amb aquests espais a Sabadell. Amb aquesta trobada es vol donar ressó a totes les iniciatives, animar a tots aquells que vulguin aportar les seves accions i suggeriments, i obrir un espai de diàleg i treball comú i de mutu suport.

DAR CUERPO | ÈLIA LLACH
Galeria SIS
DAR CUERPO | ÈLIA LLACH
Adreça: Travessoa de la Borriana, 9
Dia: divendres 31 de març 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

A Dar cuerpo hi ha un cos que falta. Ha estat desbordat i actualitzat per la potència de l'acció. Falta el cos quan esdevé l' espai. Falta el cos quan arrenca el voler. Voler dibuixar allò que encara no hi és. Voler dibuixar allò que encara no ha desaparegut. Voler arribar allà on no es podrà arribar mai sense voler donar cos a la veu, promesa que fulgura.

Dar cuerpo habitaria el temps èpic que apunta Roland Barthes: «Sense present ni passat, està plenament entregat a un furor, objectiu del qual, en cas de ser conegut, semblaria tan irreal als ulls del món». Qui salta suscita la vida. Qui salta al buit no aspira a la vida sense ser viscuda.

No poder tornar enrere és avançar cap a la mort, però qui salta no la tem. Llançar-se al buit, voler recobrar viure: donar cos a la urgència de la veu.

No poder tornar enrere és avançar cap a la mort, però qui salta no la tem. Llançar-se al buit, voler recobrar el viure: Donar cos a la urgència de la veu.

FES UN VIDEOJOC ONLINE: SPACESHOOTERS
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
FES UN VIDEOJOC ONLINE: SPACESHOOTERS
Adreça: c. d'En Font, 25
Dia: divendres 31 de març i dissabte 1 d'abril 2017
Horari: de 18 a 20.00 h
Preu: 18 € / cal inscripció prèvia, per correu, telèfon 93 728 66 50 o presencialment

Els videojocs del gènere «spaceshooters» són aquells jocs de disparar en que el jugador pilota una nau que viatja per l'espai exterior. El taller està centrat, d'una banda, en el procés creatiu d'un videojoc del gènere i, de l'altra, en la dinàmica de compartir el resultat amb els companys de l'aula i a la xarxa. Els jocs es creen en la plataforma sploder, gratuïta i especialment pensada per als infants. Els participants viuran també l'experiència de fer de «beta tester». Taller de dues sessions. A partir de 10 anys.

PULSO | ATEMPO
La Vela. L'Estruch
PULSO | ATEMPO
Adreça: Sant Isidre, 140
Dia: divendres 31 de març 2017
Hora: 21.00 h
Preu: 10 € / 5 € menors 12 anys compra online

Pulso, neix de la trobada del circ amb la música en directe per bastir un sorprenent univers d'imatges, moviments i sons. Inclou noves tècniques com l'equilibri sobre ampolles, la roda cyr volant i el dance-trapèze amb counterbalance. La companyia barcelonina Atempo ha rebut el premi Aplaudiment-FAD Sebastià Gasch 2009 a la creació emergent i el premi al Millor Espectacle del Festival Umore Azoka (Biscaia) el 2010.

NO SÓN MANERES DE TRACTAR UNA DONA
Teatre Sant Vicenç
NO SÓN MANERES DE TRACTAR UNA DONA
Adreça: Montllor i Pujal, 103
Dia: 31 de març i 1 i 7 d'abril de 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Musical amb tocs còmics i de thriller policíac i un ritme trepidant, amb només quatre actors a l'escenari i una desena de músics tocant en directe Coneixerem la història de Christopher Gill, un actor novaiorquès fracassat, fill d'una antiga i cèlebre diva, que voldrà aconseguir fama a qualsevol preu, fins al punt de convertir-se en assassí en sèrie. Disfressat i interpretant diversos papers, cometrà crims per aconseguir les portades dels diaris. Morris Brummell, un policia mediocre i insegur, l'intentarà atrapar i resoldre el cas sense èxit, mentre intenta conquistar una jove galerista, Sarah, i alhora desfer-se de la seva mare controladora, Flora.

Dissabte 01/04
MENTIDERS
Joventut de la Faràndula
MENTIDERS
Lloc: Teatre del Sol. Sala Petita. c. del Sol, 99
Dia: dissabtes i diumenges
Hora: ds: 21.30 h / dg: 18.30 h
Entrades: 12 € / reserva online

La història narra l'arribada de dos policies anglesos a una casa la nit de Nadal, per comunicar a un matrimoni una mala notícia. Però els dos agents, compadits de la parella, expliquen una mentida que s'anirà fent cada vegada més gran fins a provocar situacions hilarants i surrealistes. Comèdia britànica escrita per Anthony Neilson. Dirigida per Albert González. Amb Jaume López, Oriol Berch, Salva Peig, Maria Antònia Vidal, Carmina Pla, Arnau Solsona i Paula del Río.

PACÍFICO #3. EXTRAÑOS MARES ARDEN
L'Estruch
PACÍFICO #3. EXTRAÑOS MARES ARDEN
Adreça: Sant Isidre, 140
Dia: dissabte 1 d'abril de 2017
Hora: 21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Tres intèrprets-ballarins (una dona i dos homes d'edats diverses) es fonen en l'audiovisual escènic per plantejar una experiència sensorial immersiva que aconsegueixi activar els espectadors. Un dels llocs més inhòspits del planeta es disposa a parlar. Projecte escènic de caràcter documental que vol explorar la relació entre el desert d'Atacama, els cossos que hi habiten i la influència de la indústria minera. El creador xilè Txalo Toloza i la ballarina i coreògrafa pamplonesa Laida Azcona volen recuperar una història oblidada per tal de fer aflorar la lluita obrera en la mineria xilena.

 • Intèrprets: Laida Azkona Goñi, Juan Cristobal Saavedra i Txalo Toloza-Fenández.
 • Veu en off: Agnés Mateus.
 • Textos i dramatúrgia audiovisual: Txalo Toloza-Fernández.
 • Coreografia: Laida Azkona Goñi.
 • Banda sonora original i disseny espai sonor: Juan Cristóbal Saavedra.
 • Disseny d'il·luminació: Ana Rovira.
 • Disseny espacial i realització audiovisual: MiPrimerDrop.
 • Construcció de maquetes: Ana Rovira y Pierre Djata.
 • Coordinació de la investigació: Leonardo Gamboa Caneo.
 • Amb la col·laboració de Sònia Gómez, Marta Galán, Gabino Rodríguez e Iñaki Álvarez.
 • Il·lustracions: Freepik.
 • Producció: Elclimamola
VET AQUÍ SABADELL | II FESTIVAL DE CONTES
LaSala Teatre i Petit Sabadell
VET AQUÍ SABADELL | II FESTIVAL DE CONTES
Adreça: Plaça del Gas, Jardinets de l'Espai Cultura, Plaça Marquilles i Biblioteques Municipals
Dia: dissabte 1 d'abril de 2017
Hora: tot el dia
Preu: gratuït

Segona edició del festival de contes de Sabadell. Durant tot el dia, sessions continuades de contes, també per a adults. Aquí tens el programa.

RUBIK
Alternativa Teatre
RUBIK
Adreça: Marià Aguiló, 22
Dia: dissabte 1 i diumenge 2 d'abril 2017
Hora: ds: 22.00 h / dg: 19.00 h
Entrades: 10 € / reserva online

Ets fan dels anys 70? i 80?? No pots deixar de moure els peus quan sona ABBA, Madonna o Michael Jackson? T'agrada veure Flashdance, Dirty Dancing o Fama? T'emociones quan veus uns pantalons de campana, un telèfon de gòndola o un cassette? I si ho barregéssim tot en un sol espectacle? És el què ha fet la gent de Up! Espectacles amb Rubik.

 • Repartiment: Clàudia Benavent, Cristina Mateos, Berta Real i Santi Gallissa.
 • Dramatúrgia i direcció: Bernat Muñoz
 • Producció: Up!Espectacles
DE SEXE EN SEXE I TIRO PERQUÈ EM TOCA
Teatre El Ciervo
DE SEXE EN SEXE I TIRO PERQUÈ EM TOCA
Adreça: Viladomat, 26
Dia: dissabte 1 i diumenge 2 d'abril 2017
Horari: ds: 22.00 h / dg: 18 h + fòrum
Entrades: 9 € taquilla / 7 € Atrapalo

Una obra en clau d'humor que aclarirà totes les teves preguntes sobre el tema. Parlarem de sexe sense por: la primera vegada, els moments en què l'eina funciona i no funciona, sentiments de joia per l'encert i frustració pel desconeixement i falta de comunicació. Però sobretot, estriparem tòpics i mites. A més, explorarem problemes comuns i solucions més o menys efectives.

Després de la sessió de tarda es farà fòrum amb la directora i sexòloga Laura Clotet, a qui podreu preguntar tots els dubtes que tingueu sobre l'obre i sobre sexe.

Diumenge 02/04
L'ARBRE DELS CONTES | VERMUTS AMB LA CANALLA
Velòdrom
L'ARBRE DELS CONTES | VERMUTS AMB LA CANALLA
Adreça: Ctra. Prat de Lluçanès, 2
Dia: diumenge 26 de març 2017
Hora: 12.30 h
Preu: taquilla inversa

Els vermuts amb la canalla ens proposen un espai de contacontes amb l'escriptora Berta Rubió i el seu Arbre dels contes. Una manera diferent de passar el matí del diumenge.

DONALLOP + MARTA DELMONT | VERMUTS EMBASSA'T
Museu del Gas
DONALLOP + MARTA DELMONT | VERMUTS EMBASSA'T
Lloc: Mirador del Museu del Gas. Plaça del Gas, 1
Dia: diumenge 2 d'abril 2017
Hora: 12.00 h
Entrades: 5 € consumició inclosa / compra online

Els Vermuts Embassa't comencen amb molt bon peu. Donallop són "dos joves de la Mallorca vitivinícola i septentrional que traslladen a l'escenari la força i potència d'una vida dedicada a la música" (Enderrock). Són un dueet de duet de pop-folk format per Joana Pol i Pere Bestard.

Marta Delmont, cançó americana i folk d'arrel, so contemporani i vaporós de gran calat melancòlic. El seu àlbum debut ha estat editat per Great Canyon, amb producció de Joana Serrat.

PIXIE MARKET
Parc Catalunya
PIXIE MARKET
Lloc: Parc Catalunya
Dia: diumenge 2 d'abril 2017
Horari: d'11 a 19.00 h
Preu: gratuït

Un mercat de segona mà + un festival a l'aire lliure. per a tota la família, , ple d'activitats, organitzat per la gent del Flea Market Barcelona Pixies, associació cultural i solidària. Circ, danses del món, artesania, concerts en viu, gastronomia, foodtrucks, tallers infantils, mostres esportives, Al mercat hi trobaràs vintage, llibres, roba retro, antiguitats, artesania, col·leccionisme, reciclatge...

FESTA BBVA DE LA PRIMAVERA
Espai Natura Fundació Sabadell 1859
FESTA BBVA DE LA PRIMAVERA
Lloc: Masia de Can Deu. c. de la Prada s/n
Dia: diumenge 2 d'abril 2017
Hora: a partir de les 10 fins les 15.00 h
Preu: gratuït

Arribem ni més ni menys que la vintena edició de la Festa BBVA de la Primavera i per celebrar-ho reviurem com era el nostre món rural a principis del seglex XX amb una gran teatralització dels diferents espais de la masia i el seu entorn. També hi haurà un espectacle de dansa vertical, instal·lacions interactives, cercavila de música swing, concert dels Pastorets Rock, tast de vins, propostes gastronòmiques i moltes més coses.

YOU SAY TOMATO
Teatre Principal
YOU SAY TOMATO
Adreça: Sant Pau, 6
Dia: diumenge 2 d'abril 2017
Hora: 18.00 h
Entrades: 9, 17 i 20 € / compra online

Amb You say tomato (títol que homenatja la famosa cançó de George i Ira Gershwin), el dramaturg Joan Yago presenta, en clau de comèdia, una reflexió desacomplexada sobre la parella i sobre el sentit real de l'art en el món que vivim. Fa deu anys que el Santi (Joan Negrié) i la Rosó (Anna Moliner) comparteixen carretera i manta. La seva història d'amor va arrencar quan posaven en marxa l'espectacle musical que els havia de dur a la fama. Els anys han passat... i la fama no ha arribat. Mentre esperen que les portes s'obrin i la gent entri per veure el seu espectacle, qüestionen tant el seu projecte musical com la seva història d'amor.

LA FAMÍLIA ADDAMS
Teatre Sant Vicenç
LA FAMÍLIA ADDAMS
Adreça: Montllor i Pujal, 103
Dia: 2, 8 , 9, 22 i 23 abril i 6, 7, 13, 14, 20 8 21 de maig 2017
Hora: ds: 22.00 h /dg 11.30 i 18.00 h
Entrades: 10 € / compra online

La Família Addams va estrenar-se a Broadway el 2010. A la versió creualtenca, aquests personatges misteriosos i terrorífics no aconsegueixen comportar-se normalment ni seguinr les convencions socials, però alhora són encantadors i còmics. És una família que viu als afores de Sabadell, en una casa tètrica de mala mort, envoltada d'una colla d'avantpassats ballarins que invoquen davant la cripta de la nissaga. El musical, amb humor negre i bromes de situació constants, té els aspectes bàsics de tot drama: secrets, mentides, promeses i amor.

GODOY Y YO
UiU Promotors
GODOY Y YO
Lloc: Cava Urpí. Sant Maties, 5
Dia: diumenge 2 d'abril 2017
Hora: 19.00 h
Preu: 15 € / compra online

Batalletes, anècdotes, i històries meitat veritat meitat fantasia on Godoy, un gat vells dels escenaris, es despulla, metafòricament parlant, davant del públic.

El Poema
BEN POCA COSA
Sònia Moya (Cerdanyola del Vallès, 1981)
BEN POCA COSA
Informació: secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay
 • Un poème c'est bien peu de chose.
 • Raymond Queneau

 • Potser un dia tornaràs a casa
 • i no sabrem què dir-nos.

 • Potser vindràs de classe,
 • d'una feina mal pagada
 • o de festa amb els amics.

 • I potser no em servirà
 • mirar-te als ulls,
 • com puc fer ara,
 • o parlar agut i amb moltes festes
 • fins que rius i obres la boca
 • perquè vols menjar-te el món.

 • Potser llavors obriré un armari
 • i et diré que t'he guardat
 • durant molts anys la teva herència.
 • I t'ensenyaré aquests versos,
 • com un abric passat de moda
 • que ningú no vol per a res.

L'arribada d'un fill és sempre un aconteixement que ens canvia, en major o menor mesura, i que deixa una petjada profunda dins nostre. El poeta acostuma a escriure sobre allò que el colpeix, l'entristeix o l'emociona; la Sònia Moya ha conjugat tots els sentiments que es barregen en el moment de l'espera, del naixement i del creixement de la seva filla per crear uns poemes bellíssims que ha aplegat en el seu darrer llibre, “Intersecció de conjunts” (Témenos Edicions, 2017), il·lustrat per Mariona Vilaseca Arimany. Uns versos on tothom es pot veure reflectit perquè, encara que no haguem estat pares, tots - sense excepció- som fills.

La notícia de la setmana
SABADELL GARANTEIX LA CONTINUÏTAT DE LA RÀDIO
Societat
SABADELL GARANTEIX LA CONTINUÏTAT DE LA RÀDIO

La regidora responsable d'Eines Comunicatives de l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, assegura que el govern local “té un projecte de futur” per Ràdio Sabadell. Es contemplen línies d'actuació en matèria de comunicació que l'executiu pretén dur a terme i que se centren en l'aposta per les noves tecnologies, la redefinició del mitjà i la creació d'una escola de ràdio referent a Catalunya.

Tot plegat arriba després de mesos de tensió entre la plantilla i la direcció del mitjà que han portat a la creació de la Plataforma Ràdio Sabadell diu prou (continuar llegint).

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos